Saturday, September 25, 2010

Fesyenista Manja Baby KIKO

Posted by Anissazira Mahmod at Saturday, September 25, 2010
program nih terbitan astro ria...pasal menata rias anak2 mengikut tema yang dipilih...pengacara nye syarifah shahira...memang havoc la program nih sebab semua orang tau kan shahira nih orang nye macam mane...8 orang artis yang join program nih...hadiah nye agak lumayan la jugak...dapat rm30,000...aku tengok semua episod kecuali episod last...so,aku taktau sape yang menang...tadi baru ingat nak google search...then aku dah tau la sape pemenang nye...let's cekidout artis yang join dulu yep...


erra fazira dan engku aleesya.

enot,suami dan anak nya.

abby abadi dan maria danisha.

sabrina ali dan arianna.

rita rudaini,aidil zafuan dan airit rayyan rizqin.

rosma dan muhammad azmar danish.tapi khai dengan anaknya yang join program nih.

nadia mustafar dan anak nye dengan style rockstar.

lisdawati dan anaknya.


setelah semuanya dah photoshoot,keputusan dah dibuat...semuanya comel2 belaka...tapi mesti la sorang jep pemenang nye...dan pemenang nye adalah.....

engku aleesya...anak erra fazira.tahniah chumeyl.

bila dah menang,mesti la peluk2...yang dipeluk engku aleesya tuh anak abby abadi.





p/s : kalo anak artis,memang comel2 eh semuanya...?=)


0 comments:

Saturday, September 25, 2010

Fesyenista Manja Baby KIKO

Dicheritakan by Anissazira Mahmod at Saturday, September 25, 2010
program nih terbitan astro ria...pasal menata rias anak2 mengikut tema yang dipilih...pengacara nye syarifah shahira...memang havoc la program nih sebab semua orang tau kan shahira nih orang nye macam mane...8 orang artis yang join program nih...hadiah nye agak lumayan la jugak...dapat rm30,000...aku tengok semua episod kecuali episod last...so,aku taktau sape yang menang...tadi baru ingat nak google search...then aku dah tau la sape pemenang nye...let's cekidout artis yang join dulu yep...


erra fazira dan engku aleesya.

enot,suami dan anak nya.

abby abadi dan maria danisha.

sabrina ali dan arianna.

rita rudaini,aidil zafuan dan airit rayyan rizqin.

rosma dan muhammad azmar danish.tapi khai dengan anaknya yang join program nih.

nadia mustafar dan anak nye dengan style rockstar.

lisdawati dan anaknya.


setelah semuanya dah photoshoot,keputusan dah dibuat...semuanya comel2 belaka...tapi mesti la sorang jep pemenang nye...dan pemenang nye adalah.....

engku aleesya...anak erra fazira.tahniah chumeyl.

bila dah menang,mesti la peluk2...yang dipeluk engku aleesya tuh anak abby abadi.





p/s : kalo anak artis,memang comel2 eh semuanya...?=)


0 cherita dicheritakan pencherita chumeyl on "Fesyenista Manja Baby KIKO"

 

the only © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor